Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2016 - Haeuhhwa - Korean Collection = CSFD 79% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2016 - Haeuhhwa - Korean Collection = CSFD 79% Názov:2016 - Haeuhhwa - Korean Collection = CSFD 79% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy bez titulků - Velikost:2.2 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-24 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Historicky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Haeeohwa / Love, Lies

    Drama / Historický
    Jižní Korea, 2016, 120 min
    Režie: Heung-sik Park
    Scénář: Yeong-joon Ha
    Hrají: Hyo-joo Han, Yeon-seok Yoo, Woo-hee Cheon, Seong-woong Park, Young-nam Jang, Han-wi Lee, Hye-yeong Ryoo, In-seob Jang, Su-an Kim, Byeong-gook Hwang, Yeong-min Kim, Hyunjin Bek, Go-eun Kim, Seong-chan Son, Yoo-seol Bang, Ha-nee Oh, Sung-woo Lee, Ji-won Choi, Hae-in Lee, Na-young Ahn, Sae-rok Keum, Ji-Yeon Cha, Yoo-Ram Shin, Jung-won Do


    Quote:
    audio=korean, titulky=english

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/404504-haeeohwa/prehled/


       
       


    Quote:
    Jung So-yool (Hyo-joo Han) a Seo Yeon-hee (Woo-hee Cheon) jsou od dětství nejlepšími kamarádkami, studují zpěv na umělecké akademii a touží zpívat tradiční korejské písně. So-yool chodí se skladatelem Kim Yoon-wooem (Yeon-seok Yoo), který jí slíbí, že pro ni bude skládat a udělá z ní Srdce Čosonu. Přátelství dvou kamarádek začne získávat trhliny ve chvíli, když So-yool seznámí Yeon-hee s Yoon-wooem a ten si místo své přítelkyně vybere Yeon-hee.


    Quote:
    Tak předně Han Hyo-joo byla výborná jako vždy. Nádherný a emotivní příběh o lásce, hudbě, zradě a lžích s působivými lokacemi, kostýmy i reáliemi, to vše doplněno krásnými písněmi i instrumentálním soundtrackem, zejména skladba Srdce Čosonu opravdu dokáže chytit za srdce, ostatně stejně jako celý snímek jež diváka svým výborným zpracováním umí doslova vtáhnout do atmosféry oné temné doby korejské historie. P.S. Pustil jsem to i mamce a líbilo se velmi.


    Quote:
    Ještě mi tam nahoře schází romantické, přece jen se to tam prolínalo. Láska je nevypočitatelná a žel někdy smutná. Já mám stále problém v rozpoznávání obličejů a tady tuplovaně. Snažila jsem se podle pěšinek na hlavě, podle zpěvu atd. atd. Jistě, že jsem se neztrácela úplně a na intenzitě prožitku to nemělo vliv, ale musím si je děvčata víc nakoukat A osobně jsem byla nadšená z úžasného vizuálu, jejich sukýnek a jiných drobností, které tím vynikly o to víc.


    Quote:
    Tak toto bude asi dlhé, ale vôbec mi to nevadí. Poďme na to. "Love, Lies" je ďalším zhliadnutým filmom z ázijskej kinematografie, ku ktorému som sa dostal len vďaka hlavnej protagonistke. Hrá ju totiž Hye-yeong Ryoo, ktorú som si pamätal z filmu "The Beauty Inside". A tak som si ju chcel pozrieť v inom filme. A toto bola moja voľba. A musím povedať, že opäť som bol vysoko nadšený a jediné čo môžem povedať je, že škoda, že sa u nás netočia filmy takéhoto kalibru. Myslím si, že by som bol ako divák oveľa spokojnejší. Táto historická romanca rozpráva príbeh o láske, žiarlivosti a rovnako aj klamstvách a bolesti. No napriek tomu to nie je ani gýčovité, ani patetické a nepôsobí to ako príbeh vystrihnutý z nejakej tureckej telenovely alebo niečoho podobného. Pôsobí to naopak veľmi uveriteľne. Priateľstvo našich dvoch protagonistiek mi okamžite učarovalo. Vedel som si to skutočne predstaviť a fungovalo to fantasticky. Všetko to ale skomplikuje mladý Hye-young Ryu (musel som pozrieť na IMDB), ktorý je mladý talentovaný skladateľ. A má v pláne spolu so svojou láskou Jung So-yool ísť niekam do sveta a spraviť z nej talentovanú speváčku. Lenže po tom, čo sa spozná s jej najlepšou kamarátkou a bude počuť spievať ju, tak zrazu všetky sľuby ostanú len sľubmi a jeho pozornosť sa presunie inam. A veci sa začnú vysoko komplikovať. Klamstvá sa prevalia, duše sú ublížené a bolesť na srdci a zrada môže bolieť viac, než akýkoľvek úder do tela. A tak sa So-yool rozhodne získať čo je jej použitím sily a svojich zbraní. Dá sa dokopy s kapitánom ozbrojených japonských síl, ktorí okupujú Kóreu a začne im potajme likvidovať životy. A hoci najprv cíti zadosťučinenie, tak postupne prichádza na to, že ani tým všetkým nedosiahne to čo chcela a jediné čo docieli bude, že nastane ešte viac bolesti. Silnej bolesti. A nezmazateľnej zrady. A musím povedať, že to na mňa fungovalo veľmi efektne, lebo to celé pôsobilo uveriteľne, malo to silu a vedelo to podať príbeh. Dokážeme porozumieť všetkým postavám a vedieť, aké sú ich dôvody a motivácie. A ich činy za nich postupne začnú hovoriť. A hoci sa So-yool stane neskôr vo filme skutočnou manipulátorkou a rozhodne nebude tá milá dievčina, ktorú sme mali na začiatku, tak je vidno, že jej činy jej samotnej postupne začínajú ubližovať a uvedomuje si silu toho všetkého čo robí. Ale sľuby sa majú plniť a láska sa nemôže len sľubovať. Preto možno na konci ten film má takú silu, akú chcel mať a dokáže na nás efektne zapôsobiť. Možno nie úplne perfektne, ale aj tak stále super. A potom je tu soundtrack. Páni moji, toto je vynikajúca ázijská hudba, ktorá sa počúva absolútne fantasticky. Neviem čo by som tomu vytkol. Všetky skladby sú tu podľa mňa skvelé a odporúčam si ich vypočuť. Okrem toho to má skvelú atmosféru a je super, že je to zasadené do takto pohnutých časov. Myslím si, že ide o silné romantické dielo s dobrými postavami a silným záverom, ktorý zapôsobí. A za seba rozhodne hovorím, čeknite si ho.


    Quote:
    Love in the war time

    I watched it mainly to see Yeon-Seok Yoo however i must say i got totally enchanted by the historical set up of the movie. It reveals a Korean struggle in the music industry under Japanese occupation. I thought this is a very original idea to add some light to these unusual historical facts. Also the singing was so very exotic and beautiful. Overall it was unexpectedly a very enjoyable experience. Though the love story wasn't that exceptional it was greatly compensated by the set up.


    Quote:
    SAD, Not just love about man and woman, but about Friendship

    This is one of the best film I ever watch. The background of time, the cloth, the place they took to shooting was really good and detail. The story is commonly in people live. It's really make my heart sad, because of the character was very good. The artist and actor can make all the things on this film alive.

    You must to watch this, because it's a beautiful film. Love, Lies.. it's just not about the love between the man and woman, but it also about love in friendship.


    Quote:
    Characters swept by the current of colonial history

    For me, the enchanting aspect of the movie is that it explores the relationship of arts with the people. The two characters, best friends So-yul and Yeon-hee, start off as young trainees in a house for gisaeng. Gisaengs were like geishas, and the women played the role of (traditional) artists and entertainers for aristocratic events. This movie's setting is in the Japanese occupation era, so the gisaengs are mainly entertaining the Japanese military personnel. So-yul is exceptionally talented in the traditional arts and she could sing the 'jangga' (a type of trad song) very well. However, her boyfriend Yoon-woo is a pop song composer. As much as he respects the Korean traditional arts, he thinks that the entertainment by gisaengs are for the upper class and are unable to provide comfort to the general public suffering under the colonization. He tries to persuade So-yul into singing pop, but she realizes that her interests still lie in the traditional arts. Meanwhile, the gisaengs look down on pop-singers, stating that pop is just an inferior form of art appreciated by those with no refined taste.

    I was expecting the story to be about So-yul changing her path from a traditional artist to a pop-singer, but that happens to Yeon-hee instead. So-yul watches as her best friend Yeon-hee, is discovered by people as the uprising talent in pop and grows close to Yoon- woo. Eventually, So-yul goes down the road of revenge after she learnt that both her boyfriend and her best friend betrays her.

    Haeuhhwa itself is not only a personal story about a thrilling triangle romance but it is also a depiction of the greater circumstances that the characters are living in. Sometimes I wonder if So-yul would end up better if she does not take drastic measures to prostitute herself to the highest power in the Japanese military in exchange for the power to take revenge. Given her talents, she would have become a legendary figure in the history of modern gisaeng. However, when one thinks from the perspective of So-yul, it is clear that any accomplishment means nothing because she would only be an object of desire by the colonialists who claimed to have 'fine taste' in traditional arts. The status and dignity of a gisaeng in that era, clearly put, was tainted by the foreign occupation. Towards the end, there was a scene where the Korean people ransack the houses of gisaengs post-liberation. It was so sad to watch because as time changes, a different group of people become the target of criticism. The gisaengs were only trying to make a living under the colonization, but they were perceived as 'traitors of the Korean people' because they entertained the Japanese power.

    I also want to commend the cast for their acting skills. Han Hyo-joo is good at portraying both the pure side and the vengeful side of Yeon-hee. I have never seen her playing a dark role before (hence the surprise at the plot twist), and I think she did it well.


























    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    24/06/2023 23.05.06
    This torrent is being monitored weekly. If you need a restart, please post a comment. If you have wishes for new uploads of a specific old movie, you can write your wish right here. I do not upload new movies or Hollywood blockbuster.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.338 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 21:07
    sql

    TOPlist